JE**M LI TE NEVASPITANOG, ZAVEŽI STOKO! Laborant napao DETE, vređao ga pred majkom, VIKU I PLAKANJE prekinula hitna reakcija!

Autor: Republika

Hronika

04.02.2021

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Simić (30) iz Sopota i njen dvoipogodišnji sin I. S. doživeli su traumatično iskustvo u Domu zdravlja Sopot, kada je na njih nasrnuo laborant – dete je vukao, grubo cimao i udarao po nogama, a majku brutalno vređao i psovao.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako piše Objektiv, sve to u nameri da uznemirenom i uplašenom dečaku po svaku cenu izvadi krv za analizu 

To tvrdi majka, koja je ceo slučaj odmah prijavila direktoru doma zdravlja. Majka kaže da je o celom slučaju obavestila i policiju.

Sve se dogodilo u ponedeljak, 1. februara, u osam sati ujutru. Majka je odvela dete u dom zdravlja jer se nije osećalo dobro preko vikenda. Lekar ih je uputio da u laboratoriji urade, između ostalog, i analizi krvu. Tu počinje čitava drama.

– Dete je selo u stolicu i pri prvom ubodu počelo je da plače i da se opire. Na to se medicinska sestra odmakla od njega i krenula da se zgražava na njegovo ponašnje i govori da je dete šutira – prepričava majka kako je sve počelo za Objektiv.

– “Pomeri se, ja ću da ga prevaspitam” -rekao je, a zatim nastavio da nas vređa, i mene i moje dete – navodi šokirana Tanja Simić.

Iako se uplašeni mališa i dalje opirao, kako tvrdi Simićeva, uporni laborant je nastavio da ga steže za ruku i udara po nogicama. Majka prepričava da je S. K. potpuno ignorisao dečakove jecaje i kao i nju koja je u šoku uporno pokušavala da otrgne dete iz njegovih ruku.

A onda kreću psovke i uvrede

 “J***m li ti majku nevaspitanu”, vikao je mom detetu dok sam ja u neverici i nemoćna gledala šta se dešava – kaže majka i tvrdi da su se samo nizale psovke i uvrede: “Prekini, zaveži!”, “Nevaspitana stoko”…

Kako priča dalje, nije znala kako da reaguje, nije mogla da veruje da se to zaista događa: “Ja sam bila u šoku, prebledela sam, nisam znala šta da kažem, zanemela sam… Dete sam pokušavala da smirim i da mu uzmem rukicu od njega, jer laborant nije hteo da ga pusti”.

Tu scenu prekinula je dečakova baka koja je čekala u hodniku i pošto je čula viku i plakanje ušla je da vidi šta se dešava. Kako kaže Simićeva, tek tada je pustio dečakovu ruku, i pustio ih da napuste ordinaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bara

04.02.2021 20:26

Dete dve godine je beba,i normalno je da place. Laborant i sestra mrs