(FOTO) REPUBLIKA OTKRIVA: Bivša žena Ljubiše Buhe Čumeta u vezi sa Borisom Karapandžićem, uhapšenim saradnikom Velje Nevolje

Autor: Republika

Hronika

04.02.2021

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša žena lidera Surčinskog klana i svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, Ivana Buha, u vezi je sa Borisom Karapandžićem, jednim od uhapšenih saradnika Veljka Belivuka u današnjoj akciji policije i BIA.

RepublikaFoto: Facebook.com/printscreen
Boris Karapandžić i Ivana Buha

Dok je čuvaju pripadnici UKP, obezbeđenje joj je dala Dijana Hrkalović. Čuvaju je oni što su ih hapsili na aerodromu.

O ljubavnoj vezi Ivane Buhe i Karapandžića svedoče i fotografije sa društvenim mreža u kojima ne kriju svoju ljubav. Bivša Čumetova supruga se fotografisala u majici Partizanove navijačke grupe "Principi", u kojoj Belivuk i Karapandžić "vedre i oblače".

Ivana i Ljubiša su prošli kroz pravi pakao. Ona se, naime, tereti da je iznela niz lažnih optužbi protiv Čumeta u predmetu "ukradeni ferari", na osnovu kojih je on u decembru 2017. pravosnažno osuđen na dve godine i osam meseci zatvora. Ukoliko se i sudski potvrdi da ga je lažno teretila, dovodi se u pitanje validnost i zasnovanost takve presude, pa bi Buha zakonski imao pravo čak i da tuži državu i traži odštetu, preneli su mediji ranije. Poznato je da između njih dvoje vlada prava mržnja.

Foto: Facebook.com/printscreen

Njen sadašnji partner je jedan od huligana koji je sa Veljinom ekipom upao u klub "Komitet" u Beton Hali pre dve godine kada su polupali ceo klub, pretukli obezbeđenje i goste kluba. Karapandžić je zbog nasilničkog ponašanja u "Komitetu" bio u kućnom pritvoru.

Foto: Facebook.com/printscreen
U majici navijačke grupe

Takođe, Boris iza sebe ima i proces zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao 2019. godine kada je usmrtio pešaka u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Makaaa

04.02.2021 18:04

I nju u zatvor , ministar odmah da oduzme obezbedjenje , narod to plaća !!!

Veverica

04.02.2021 19:18

Pa Čume ne miruje....Ovo je očigledno izašlo iz njegove kuhinje. Uhapšena lica su na merama već duzi period i sluzbe i policija najbolje znaju sa kime su bili u kontaktu, ali sa licem koje ima policijsko obezbedjenje sigurno nisu. Zato, Čume, sedi dobio si keca. Za sledeći put bolje da se pripremiš.