JEZIV DETALJ! Dečak pažljivo isplanirao samoubistvo: Ono što je nađeno u RANCU otkriva njegovu nameru! Nije želeo još jednu šansu

Autor:

Hronika

04.02.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak Dragan D. (15) koji se utopio u Tamišu sve je, kako nezvanično saznajemo, unapred detaljno isplanirao. Ono što je uradio, uništilo je i najmanju šansu da preživi!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, iz policije saznajemo da je dečak pre skoka sa Tamiškog mosta, zbog neuzvraćene ljubavi, nakon raskida jednomesečne ljubavne veze, detaljno isplanirao kako će da okonča život.

- Bio je u školi gde je bio omiljen drug i najbolji učenik, i po povratku kući je izbacio knjige iz ranca i sa praznim rancem na leđima, sav u crnoj odeći, seo je na bicikl, pa se odvezao do keja. Tamo je neko vreme proveo sa drugarima, ali im ništa nije rekao o svojoj nameri. Kad je ostao sam bicikl je ostavio vezan na obali i ranac napunio kamenjem. Dragan se onda popeo na most i skočio u Tamiš. Ronioci su ga lako pronašli jer je odmah pao na dno reke - rekao je izvor Srpskog telegrafa i Republike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
martin_savic_04

04.02.2021 15:59

Decko nema srce i bolestan je kad nije mogao da razmisli kako ce se osecati njegova porodica!!!