(VIDEO) JECAJI MAJKE DEČAKA KOJI SE UTOPIO U TAMIŠU KIDAJU DUŠU: Hoću da legnem pored njega da ga ugrejem da se probudi!

Autor: Republika

Hronika

04.02.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka dečaka Dragana (15) koji se utopio u Tamišu, Danijela Drljić ispričala je za Republiku da prolazi kroz pakao, da ne može da veruje šta joj se dogodilo i da bi najradije legla pored sina...

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Danijela Drljić

Potraga za Draganom nažalost se završila tragično, a kako se pretpostavlja, on je skočio u Tamiš zbog neuzvraćene ljubavi. Njegova majka ne krivi nikoga drugog za smrt sina, ali to ne umanjuje njenu bol. Kako kaže, već tri dana ne jede ništa i ne može da poveruje da joj je dete mrtvo.

- Išla sam sad da mu kupim novu garderobu kod svih onih kod kojih je on kupovao. Još uvek ne mogu da verujem. Već treći dan ne jedem ništa, hoću da legnem pored njega da ga ugrejem da se probudi - rekla je žena u suzama.

Draganovoj babi danas rođendan: Palimo drugu sveću

Danas je babi malog Dragana rođendan i njegova majka kaže ridajući:

- Danas posle škole je Dragan trrbalo da donese tortu i da predamo poklon baki, ali ona sada pali drugu sveću, umesto rođendanske. U nedelju je trebalo da proslavimo moj, a ja ću da sahranjujem jedinca - rekla je Danijela.

- Hvala inspektoru koji mi je dopustio da izljubim i izgrlim sina jer mi policajci nisu dopistili - rekla je neutešna, uplakana majka. 

Majka želi da postavi spomen ploču uz Tamiš

Majka dečaka koji je Dragana Drljića koji je prekjuče okončao život skokom sa mosta u Tamiš posle besane noći jutros je išla da kupi garderobu u kojoj ce sahraniti svog jedinca.  Nesrećna žena želi da uz Tamiš postavi spomen ploču Draganu.

- Želela bih da svom sinu postavim spomen  ploču na mestu gde je voleo da ode uz reku. To mesto je mnogo voleo, a na kraju je tu i okončao svoj život - kroz suze priča Danijela. 

Ona na sebi ima sinovljev duks koji neprestano miriše, a jada se kako je tokom noci u Draganovom krevetu tražila utehu na njegovom jastuku.

- Nema mog deteta. Ostavio me je i izabrao svoj put - kaze Danijela.

- Pop će izaći u susret i doći će na sahranu jer je ipak on dete, hvala i njemu - dodala je.

Pogledajte šta je još rekla nesrećna žena. Upozoravamo, video je izuzetno potresan...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading