ŠOKANTNO! HAPŠENJE ZBOG SE*SUALNOG ZLOSTAVLJANJA: Otac-monstrum silovao dve ćerke!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštanin Šumarka S. P. (41) kod Kovina uhapšen je juče zbog sumnje da je izvesno vreme silovao svoje 15-godišnje ćerke u vreme kada su imale devet godina, a gnusan zločin policiji je prijavio deda nesrećnih tinejdžerki.

Foto: Ilustracija

Roditelji devojčica imaju ukupno sedmoro dece, a one su inspektorima uz prisustvo radnika Centra za socijalni rad priznale da ih je otac zlostavljao, a to je potvrdila i njihova majka. Inače, one su isto godište jer je jedna rođena početkom godine, a druga krajem.

- Prema nezvaničnim informacijama, zlostavljanje se odigralo dok je majka bila u porodilištu, a otac je bio sam s decom. One su tada imale devet godina, ali nisu smele nikom da ispričaju šta su preživele jer im je C. P. pretio smrću, a ispituje se da li je to počinio i kasnije. Tek nedavno ujak te dece otkrio je šta se dešavalo te godine i ispričao tastu zlostavljača, pa je on to odmah prijavio policiji - priča naš izvor iz istrage.

Deda devojčica nije smogao snage da popriča s okupljenim novinarima, pa je samo naglasio da je bolje da ništa ne govori jer je istraga u toku.

Ujak je, navodno, razotkrio ceo slučaj kada su nedavno primetili da je jedna od njegovih sestričina trudna i to u trećem mesecu, ali je ona govorila da je otac te bebe njen dečko.

 

Psiholozi, sociolozi i radnici Centra za socijalni rad pružiće maloletnim žrtvama svu neophodnu pomoć, a biće obavljeni i ginekološki pregledi.

Pre samo dve nedelje uhapšen je monstrum koji je počinio isto delo prema svojoj deci, kao i S. P. U pitanju je M. E. (40) iz Inđije, koji je osumnjičen da je silovao sina (3) i ćerku (2).

Deca su tih dana bila kod njega u poseti jer je razveden, a kada ih je majka odvela kući, uočila je da imaju povrede na donjim delovima tela i da su u teškim bolovima, pa ih je odvela u bolnicu, gde su oboje operisani čitave noći.

Preti mu do 12 godina robije

S. P. po nalogu Višeg javnog tužilaštva zadržan je u pritvoru do 48 sati, a za krivično delo za koje se tereti preti mu od tri do 12 godina robije.

Advokat Bojan Dobrijević kaže za naš list da se razlog za učestalost zlostavljanja u porodici može naći i u tome što očevi smatraju da će proći nekažnjeno ili sa blažim kaznama jer ih i nakon silovanja smatraju bliskim osobama koje im ne bi naudile.

- Sami vinovnici toga idu na činjenicu da su to njima bliske osobe i da sami oštećeni očekuju da tokom trajanja postupka dođe do promene izjava, relativizacije svega. Zato što nije samo zlostavljanje, to je odnos i u brakorazvodnim parnicama i u nasilju u porodici, gde se uvek očekuje da dok traje postupak, da će doći do repariranja na način da će se to ublažiti ili relativizovati baš zato što se radi o bliskim osobama, bez obzira na to što su pretrpele nasilje ili bilo kakav oblik zlostavljanja - objašnjava Dobrijević za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading