VAPAJ MAJKE NESTALOG DEČAKA (15) IZ PANČEVA ! Dragane sine, VRATI SE KUĆI! OD NJEGA NI TRAGA!

Autor: Republika

Hronika

03.02.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak Dragan D. (15) iz Pančeva nestao je juče oko 11 časova. Poslednji put je viđen na Tamiškom keju gde je pronađen njegov bicikl.

RepublikaFoto: printskrin
Nestali dečak

Kako je ispričala majka tinejdžera, on je sa sobom poneo jako malo stvari, a nestao je posle teškog raskida.

Danijela, Draganova majka, uputila je svom sinu pismo, u nadi da će ga pročitati i brzo se vratiti kući.

Njeno pismo vam prenosimo u celosti:

- Dragi moj sine, vrati se kući molim te. Ti si moj najbolji sin jedinac koga imam. Odličan si đak, najbolji prijatelj svima, jedna divna osoba. Mnogo mi nedostaješ, i svake sekunde čekam da se vrata otvore da ti poletim u zagrljaj. Ne postoji problem koji se rešiti ne može. Znam da misliš da nema rešenja, ali jednog dana, daće bog, smejaćemo se zajedno svemu ovome. Ti si moj svet u boji, moja duga - piše na početku pisma.

Majka opominje sina da je život pred njim.

- Život je pred tobom, i obećavam ti da će ti se uskoro i ostvariti tvoj najveći san da budeš saobraćajac. To ti majka obećava. Samo se vrati u svoj topli dom ovde, da zajedno krenemo u nove borbe i ostvarenje svih tvojih snova! Volim te do neba i nazad, ti si moj junak, moj heroj i moj zaštitnik, vrati se da me čuvaš, a i ja tebe!

 
Svako ko ima bilo kakvu informaciju koja može da pomogne u pronalaženju dečaka može da se javi na broj telefona 062/9680460 ili da pozove policiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading