MAJKA U PANICI! NESTAO DEČAK (15) IZ PANČEVA! Bicikl mu nađen na Tamiškom keju, ali on kao u zemlju da je propao!

Autor: Republika

Hronika

03.02.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada!

RepublikaFoto: printskrin

Dečak Dragan D. (15) iz Pančeva nestao je juče oko 11 časova. Poslednji put je viđen na Tamiškom keju gde je pronađen njegov bicikl.

Kako nam je ispričala majka tinejdžera, on je sa sobom poneo jako malo stvari, a nestao je posle teškog raskida.

- Na sebi je imao crnu jaknu, crnu trenerku i crne patike. Sa sobom je poneo ranac i telefon. Garderoba mu je ostala kod kuće, neke stvari je podelio najboljoj drugarici i bivšoj devojci - kaže žena kroz suze.

Majka je jedva smogla snage da za "Objektiv" ispriča šta se događalo uoči Draganovog nestanka. Kući se posle nastave u srednjoj Mašinskoj školi vraćao najkasnije do 14:30, tako da je bilo jako sumnjivo kada se nije pojavio.

- Bio je na praksi ujutro u školi i zatim biciklom otišao na kej, na mesto gde je voleo da se osami. Pričao je sa najboljom drugaricom kojoj je rekao da život više nema smisla - rekla nam je žena.

Majka je pronašla bicikl i ostavila poruku u nadi da će se Dragan vratiti na to mesto.

Takođe nam je kazala da se dečak najviše družio sa bivšom devojkom i najboljom drugaricom i da je teško verovao ljudima.

- Mesec dana su bili u vezi, poznajem tu devojku, ali sam je samo znala preko sina, ne poznajem njene roditelje. Oni nisu išli u istu školu, Dragan je išao u Mašinsku, a ona i ekonomsku ili hemijsku, nisam sigurna. Išli su da kupuju stripove zajedno - rekla je žena.

Vidno uznemirena majka nam je uz to ispričala da je Dragana raskid baš teško pogodio i dodala:

- Rekao mi je da su devojku njene drugarice nagovorile da ga ostavi. Od tada je bio zatvoreniji.

Kroz kakve muke prolazi roditelj u ovakvim trenucima teško je zamisliti, ako niste i sami bili takvoj situaciji. Draganova majka je celu noć tragala i bdila, nadajući se da će se njen sin vratiti.

 
Svako ko ima bilo kakvu informaciju koja može da pomogne u pronalaženju dečaka može da se javi na broj telefona 062/9680460 ili da pozove policiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading