NADROGIRAN DIVLJAO ZA VOLANOM: Upao čoveku u dvorište i ukrao mu auto, pa se bežeći od policije SLUPAO na livadi!

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

02.02.2021

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici MinIstarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su dvadesetdevetogodišnjeg muškarca koji je u selu u okolini Kladova upao u dvorište tridsettrogodišnjeg čoveka, seo u njegov auto "pežo 206" koji je bio parkiran u dvorištu i otključan sa ključem u bravi i odvezao se u nepoznatom pravcu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Odmah nakon prijave nestanka automobila, policija ga je uočila na putu ka Kladovu i pokušala da ga stigne i zaustavi. Bežeći od policije, skrenuo je sa puta na obližnju livadu i udario u šut koji je tu bio nanet i pritom oštetio vozilo.

Osumnjičeni je potom pokušao da pobegne, međutim policija ga je stigla i uhapsila. Utvrđeno je da je automobilom upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, pa mu je po Zakonu o bezbednosti saobraćaja određeno zadržavanje u trajanju od 12 sati.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu protiv osumnjičenog muškarca starosti 29 godina po nalogu nadležnog Tužilaštva podneće krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korićenje tuđeg vozila, stoji u saopštenju PU Bor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading