(FOTO, VIDEO) FILMSKO HAPŠENJE GRUPE MAKROA U BEOGRADU! Navatali ih U GAĆAMA!

Autor: Republika

Hronika

02.02.2021

08:52 >> 09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza rešetaka!

RepublikaFoto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su šest pripadnika organizovane kriminalne grupe za koje se sumnja da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije.

Uhapšeni su M. R. (1979), N. R. (1985), V. M. (1976), N. I. (1978), N. J. (1981) i S. M. (1991).

 

 

Kako se sumnja, oni su, u periodu od avgusta do decembra prošle godine na teritoriji Beograda, zakupljivali stanove u kojima su boravile ženske osobe koje su se, kako se sumnja, bavile prostitucijom.

Osumnjičeni su organizovali oglašavanje prostitucije, kao i prevoz ženskih osoba klijentima radi pružanja seksualnih usluga.

RepublikaFoto: printskrin/MUP Srbije

Policija je prilikom pretresa osumnjičenih, kao i stanova koje su oni koristili, pronašla novac, telefone, manju količinu praškaste materije za koju  se sumnja da je droga, laptop koji je korišćen za evidentiranje devojaka koje pružaju seksualne usluge i klijenata.

 

 

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading