BIO DUŽAN BOGA OCA PA SLAGAO DA JE OPLJAČKAN: Prevarant izmislio KRAĐU od 6 MILIONA EVRA!

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

01.02.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Auuu!

Foto: freeimages.com/
Foto Ilustracija

Ilija Ž. (50) iz Sonte, koji je u petak prijavio da mu je oteto 6 miliona dinara, pao je na poligrafu i protiv njega će Osnovno javno tužilaštvo u Somboru podići tužbu za krivično delo lažno prijavljivanje, piše Kurir.

Podsetimo, Ilija Ž. je 29. januara prijavio kako su ga na putu Apatin - Svilojevo, nedaleko od kružnog toka, presrela trojica maskiranih muškaraca u crnom džipu prekrivenih registarskih tablica i od njega otela 6 miliona dinara. Sve se, kako je rekao, dogodilo oko podneva, na otvorenom putu. Razbojnici su, potom, kako je tvrdio, pobegli u pravcu Svilojeva.

Policija je odmah povela istragu, ali i uočila brojne nelogičnosti u Ilijinoj izjavi. Odmah su blokirani granični prelaz kod Bogojeva, i putni pravci iz Svilojeva i Sonte, ali navodnim napadačima nije bilo ni traga. Tokom istrage, policija je pribavila snimke i nadzornih kamera, a obavljeno je i poligrafsko ispitivanje nad osumnjičenim, koje je dovelo do obrta u ovoj priči.

- Ilija Ž. je pao na poligrafu, lišen je slobode, priveden kod tužioca i protiv njega je pokrenut postupak za krivično delo lažno prijavljivanje - navodi izvor blizak istrazi.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni, koji se inače bavi poljoprivredom i trgovinom poljoprivrednim zemljištem, ima poveći kredit kod banke, te potencijalni problem sa njegovom otplatom eventualno može biti jedan od motiva za krivično delo za koje se sumnjiči.

 

 

Komentari (0)

Loading