Velika akcija MUP-a! Pala "baštovanska banda" u Aranđelovcu: Krali motorne testere i kosačice

Autor: Tanjug, republika.rs

Hronika

01.02.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu uhapsili su M. J. (21) i M. M. (35) iz Aranđelovca zbog sumnje da su izvršili krivična dela krađa.

RepublikaFoto: printskrin/NS Uživo
Foto: Ilustracija

U saopštenju MUP-a se navodi da se uhapšeni sumnjiči da su 22. januara ove godine i 26. decembra prošle godine iz nezaključanog pomoćnog objekta 34-ogodišnjeg muškarca dva puta ukrali dve motorne testere i kosačicu, čija se vrednost procenjuje na oko 37.000 dinara.

Takođe, sumnja se da su 17. decembra sa jednog otpada ukrali više akumulatora, sekundarne sirovine od bakra i mesinga, dva hladnjaka za automobil i oko 20 litara benzina.


Dodaje se da M. J. se sumnjiči i da je tokom januara od dve žene na ulici istrgao torbe sa novcem i dokumentima, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za dve teške krađe.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu.

Sudija za prethodni postupak im je odredio pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading