ZVERSTVO SE NASTAVLJA! Ubica sa Tvitera angažovao savetnika! Ne odustaje da se brani što je počinio svirepi zločin

Autor:

Hronika

01.02.2021

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Neđeljku Đuroviću (31) povodom optužbi za ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića (24) 27. januara 2019. godine u Beogradu, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu na zahtev branioca optuženog da se da vremena stručnom saradniku kojeg su angažovali za veštačenje povreda ubijenog koje je bilo zakazano za danas.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Miloš Mileusnić i Neđeljko Đurović

- Sud je odbio žalbu povodom toga što nam niste dodelili stručnog saradnika na osnovu prava sitomašnih, i mi smo angažovali saradnika o svom trošku - rekao je Đurovićev advokat. 

Sudija Nataša Albijanić je upozorila odbranu da savetnik mora imati punomoćje okrivljenog, a interesovalo je koliko je vremena njihovom savetniku potrebno za upoznavanje sa predmetom, da bi zakazala novi pretres što pre je moguće.

- Rekli ste da vam nekoliko dana treba za to tako da bi već za nedelju dana mogli da održimo pretres i čujemo veštaka Alempijevića, ukoliko svima strankama u postupku odgovara taj termin - rekla je Albijanić. 

RepublikaFoto: Printskrin
Miloš Mileusnić

Pretres je zakazan za 8. februar kada će veštak, profesor Đorđe Alempijević predočiti svoj izveštaj u kojem je opisao povrede od kojih je nevini student iz Čačka preminuo. 

Da podsetimo, dosadašnja istraga utvrdila je da je Neđeljko Đurović posle noći provedene na tviteru i fejsbuku u alkoholisanom stanju izašao na ulicu i nožem iz čistog mira nasrnuo na prolaznika Miloša Mileusnića. Miloš ga je navodno molio da se zaustavi, ali on to nije uradio i oduzeo mu je život, pobegavši sa lica mesta.  

Inače, stručnog savetnika Đuroviću o trošku suda, kako je tražio, sudsko veće nije dozvolilo budući da je procenjeno da imovinsko stanje porodice okrivljenog nije loše jer između istalog imaju i stan u Beogradu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading