TEŽAK LANČANI SUDAR NA IBARSKOJ: Od siline udarca IZLETEO MOTOR AUTOMOBILA, a povređeno je čak 5 osoba!

Autor: Blic, Republika

Hronika

30.01.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno!

RepublikaFoto: youtube.com/ Rtv Ok
Foto Ilustracija

U saobraćajnom udesu tri putnička automobila koji se u subotu, oko 17 sati, pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u mestu Bojanići na Ibarskoj magistrali, nedaleko od rudarske varošice Ušće, na deonici puta Kraljevo-Raška, srećom nije bilo nastradalih, ali je povređeno pet osoba i pričinjena je značajna materijalna šteta.

Prema nezvaničnim informacijama, pravi saobraćajni karambol dogodio se kada je, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, najpre došlo do kontakta između "sitroena" albanskih registarskih oznaka koji se kretao iz pravca Kraljeva prema Raški i "BMW" registrovanog na Smederevsku Palanku koji je dolazio iz suprotnog pravca a na koji je potom naleteo "reno" kraljevačke registracije.

 

Ovom prilikom povređeno je pet osoba koje su sanitetima prevežene u obližnje zdravstvene ustanove gde su i zbrinute, a o intenzitetu udesa najbolje govori podatak da je od siline udarca iz smrskanog "sitroena" bukvalno izleteo motor.

 

 

 

 

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale bio u višesatnom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.

A, više okolnosti pod kojima se sudar dogodio biće poznato nakon istrage koja je u toku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading