Vest o nesvakidašnjoj pljački obišla planetu: SRBIN PAO ZBOG ORALNOG SEKSA

Autor:

Hronika

29.01.2021

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maksim (23) pokušao da opljačka benzinsku pumpu, ali ga je u tome sprečila Sonja (36), koja ga je oralno zadovoljavala dok nije stigla policija

RepublikaFoto: printscreen
Stavljene mu lisice na ruke

Jedan Srbin je opet napunio stupce svetske štampe zbog nezapamćene pljačke koja je za njega pošla po zlu. I to samo zato što je između bekstva iz opljačkanog objekta i oralnog seksa odabrao ovo drugo.

Slovački mediji su prvi zavrteli ovu neverovatnu priču o Maksimu i Sofiji i benzinskoj pumpi na periferiji Bratislave, a potom je vest da je jedna Čehinja oralnim seksom sprečila pljačkaša iz Srbije da opljačka pumpu u Slovačkoj veoma brzo obišla celu planetu.

Sonja: Uglavnom sam se plašila da se "ne probudi" iz delirijuma i opijenosti

 

Devojka po imenu Sonja, koja je svojim gestom u Slovačkoj postala prava heroina, za lokalne medije je ispričala šta se dešavalo tokom ove pljačke.

Sve se odigralo u noći između utorka i srede. Srbin (23) za kojeg neki mediji navode da se zove Maksim upao je na pumpu na periferiji Bratislave i, preteći pištoljem, tražio novac iz sefa. Međutim, u tome ga je omela Sonja (36), državljanka Češke, koja ga je oralno zadovoljavala do dolaska patrole policije.

- Dok je lopov pretio da će ubiti radnike ako mu ne daju novac, pojavila se misteriozna devojka. Ono što je usledilo bilo je bez premca u Slovačkoj. Žena je počela oralno da ga zadovoljava sve dok nije došla policija - prenosi portal Noviny.

RepublikaFoto: printscreen
Pupma u kojoj se sve odigralo

Ovaj portal potom je pronašao "heroinu s pumpe", koja im je ispričala šta se zapravo dogodilo. Ona je stajala iza pumpe i pušila cigaru kada je jedan radnik istrčao i rekao joj da su napadnuti. Potom se pojavio i pljačkaš, koji je mislio da je Sonja radnica pumpe. Portal Noviny piše da ju je Srbin udario u glavu, uhvatio za jaknu i uveo unutra, tražeći od nje da otvori sef.

- Pošto nisam mogla da otvorim sef ošamario me je. Tada sam svukla majicu i uradila šta sam uradila. Pomoglo je - kaže Sonja.

Ona tvrdi da je situacija bila veoma opasna, zbog čega je rešila da malo flertuje s pljačkašem. Prema njenim rečima, to joj je spaslo život.

- Morala sam, u tom trenutku je to bio instinkt za preživljavanje. Bio je izvan sebe jer je reagovao onako kako je reagovao - kaže Sonja za Noviny.

Prema Sonjinim rečima, nije joj preostalo ništa drugo nego da počne oralno da zadovoljava Srbina i sačeka pomoć.

- Uglavnom sam se plašila da se "ne probudi" iz delirijuma i opijenosti - dodaje ona.

Makro i prostituka

Pojedini slovački mediji, međutim, navode da Sonja nije baš "heroina".

- Srbin je njen makro i dugo se poznaju. Njih dvoje su zajedno došli do pumpe. Nakon što je videla da ga je osoblje zaključalo pokušala je da ga spasi. Ušla je na zadnja vrata, a policija ih zatekla usred predstave - rekao je izvor iz policije za slovački dnevnik Novi cas, ne navodeći baš zašto se ovaj par umesto za beg odlučio za seks.

Posle nekoliko minuta, Sonja je primetila da je stigla policija i rekla im: "Uzmite ga, ne mogu više da vladam njim."

Mladić je prilikom hapšenja napao policajce, a povredio je i jednog zaposlenog na pumpi.

- Tokom pokušaja pljačke naš zaposleni zadobio je povrede zbog kojih je zadržan u bolnici - rekla je menadžerka komunikacija Mikaela Lukovicova i dodala da povređeni radnik neće moći da radi nekoliko dana.

Srbin je odveden u policijsku stanicu, nakon čega su istražitelji podneli zahtev za njegovo procesuiranje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading