ALEKSIĆU JE ODSTRANJENA PROSTATA, TAKAV ČOVEK NE MOŽE DA POČINI SILOVANJE! Oglasio se advokat reditelja, UVEREN DA ĆE GLATKO DOBITI SLUČAJ!

Autor: Republika

Hronika

28.01.2021

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Zoran Jakovljević izneo detalje odbrane svog klijenta Miroslava Aleksića koji je optužen za silovanje.

RepublikaFoto: printskrin/24 sedam
Zoran Jakovljević

On je izjavio za Mondo da je nezadovoljan načinom na koji je ovaj slučaj ispraćen u medijima i da smatra da je nedopustivo što anonimne osobe daju navodno ekskluzivne informacije, za koje tvrdi da su laži.

- Odbio sam da se pojavljujem u televizijskim emisijama, načelno zbog takvog stava medija, koji su se u slučaju Miroslava Aleksića pretvorili u fabrikante obmane. Ja ne znam kako bih postupio da sam na njegovom mestu. Svi ti napadi, anonimne izjave i svedoci koji daju čitave intervjue u medijima, bez imena i prezimena, to je nedopustivo - smatra Zoran Jakovljević.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Jakovljević je rekao da će se njegova taktika odbrane zasnivati pre svega na  izbegavanju davanja izjava i vraćanju slučaja među sudske organe.

- Zbog svega toga, imam nameru da budem principijelan i da ovaj slučaj vratim u sudnicu, umesto da govorim u televizijskim emisijama. Posle toliko laži i emitovanja gluposti, neću da budem "Don Kihot koji juriša na vetrenjače". Umesto toga, u sudnici ćemo ih "zgromiti" dokazima. Odbrana ima mnogo toga da kaže i razotkrije - kaže advokat Miroslava Aleksića.

Kako kaže, odbrana ima jake dokaze i čeka odgovarajući trenutak da ih iznese.

- Snimici koji se pominju u medijima čak nisu ključni ni važni. Samo ću reći jednu jednostavnu stvar koja bi svima trebala da bude jasna. Iz zdravstvenih razloga, Miroslavu Aleksiću je pre nekoliko godina morala da bude odstranjena prostata. Pa, da li čovek koji nema prostatu može da počini silovanje? Čekamo samo da vidimo sa čime se suočavamo, jer svakog dana navodno isplivavaju novi slučajevi. Ne treba žuriti, treba ovaj slučaj isterati do kraja - kaže Zoran Jakovljević.

RepublikaFoto: instagram.com/milena.radulovic
Milena Radolović

Sa druge strane, advokat Svetozar Vujačić objasnio je za da za silovanje nije neophodno da dođe do polnog odnosa. 

- Ukoliko lice koje je optuženo za silovanje zaista ima zdravstveni i medicinski nedostatak koji onemogućava ovakvu radnju, sudski veštak će to utvrditi zdravstvenim pregledom. Ukoliko postoji bilo kakva sumnja u to, iz bilo kog razloga, pregled će obaviti odbor sudskih veštaka - kaže advokat Vujačić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srđan

28.01.2021 14:09

Odstranjena prostata pre nekoliko godina? Pa optužen je za ranije počinjena dela dok nije bila odstranjena. A pominjana su i pomagala.

Zorano

28.01.2021 20:04

Aleksic ce zatvoriti sve Medije u Srbiji i postati vlasnik svih ovih abronosa koji sebe nazivaju medijima. Nadam se da se nece zaustaviti na tome nego da im pare uzme da budu duzni do petog kolena u buducnosti. To bi bilo vaspitno za nevaspitani Beograd. Beograd je zaista prljavo nevaspitani grad utonuo u raljama Roma Hasana Tahirovica koji Djeja sahranjuje u aleju velikana. Zamislite to Djej i Hasan koji se prodaje kao najbolji jahac slonova. a sve to placa Srpski Narod. Ludilo do najveceg graditelja i nazad.