Napao policiju tokom pretresa pa pokušao da proguta drogu: Diler iz Majdanpeka priveden u stanicu

Autor:

Hronika

27.01.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici policije u Majdanpeku uhapsili su M. M. (34) iz ovog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.

Foto: Ilustracija

Prilikom pretresa M. M. je napao dvojicu policijskih službenika, a zatim pokušao da proguta tabletu sa liste psihoaktivnih supstanci, piše "Informer".

Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Majdanpeka su pretresom stana kod osumnjičenog pronašli još 37 različitih tableta sa liste narkotika, takođe je pronađena suma novca od 42. 700 dinara i 40 evra, koje je osumnjičeni M.M. ukrao 24. janura iz jedne kockarnice u gradu i jednog stana.

Protiv osumnjičenog Majdanpečanina M. M. biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivična dela teška krađa. Po nalogu nadležnog Tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu, navedeno je u Saopštenju PU Bor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading