(FOTO, VIDEO) KAKAV KARAMBOL! Opljačkao pumpu, ukrao automobil, bežao od policije, napravio saobraćajnu nesreću i nestao sa lica mesta!

Autor:

Hronika

27.01.2021

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrbasu uhapsili su U. V. (29) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

RepublikaFoto: Republika
Slupani Opel

Sumnja se da, u Vrbasu, nije zaustavio vozilo na znak policije te da je pobegao ka Rumenki gde je izgubio kontrolu nad automobilom i udario u dvorišnu kapiju jedne kuće. 

Zatim je kako se sumnja, U. V. napustio vozilo i pobegao, ali ga je policila, pogle intenzivne potrage, pronašla i uhapsila u Vrbasu.

RepublikaFoto: Republika

Takođe, sumnja se da je on juče, u Sopotu, ukrao "opel" kojim je izazvao saobraćajnu nezgodu u Rumenki. kao i da je ukrao novac na jednoj benzinskoj pumpi na području Inđije. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Vrbasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading