OGLASILO SE TUŽILAŠTVO: Nijedna devojka nije odustala od svedočenja protiv Mike!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

25.01.2021

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako i treba!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mika Aleksić

Viši sud u Beogradu je na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68) osumnjičenom za ukupno 15 krivičnih dela, osam silovanja i sedam dela polno uznemiravanje.

Odlukom sudije za prethodni postupak pritvor njemu je određen pritvor da ne bi uticao na svedoke i oštećene, da ne ponovi krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Na saslušanju u tužilaštvu Aleksić je negirao da je seksualno napastvovao šest učenica glume u toj školi, u periodu od 2008. do 2020. godine.

 

Od njih šest jedna je bila maloletna, a prema ostalim ostecenima su radnje izvršenja preduzete i dok su bile maloletne i nakon punoletstva, saopštilo je tada tužilaštvo.

Lavinu prijava protiv Aleksića pokrenula je glumica Milena Radulović koja je prva progovorila o njegovom zlostavljanju, a kasnije su joj se pridružile i druge devojke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading