UŽAS! Detalji krvave komšijske svađe u selu kod Niša! DETE GLEDALO MASAKRIRANJE RODITELJA!

Autor: Republika

Hronika

24.01.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Dva muškarca i jedna žena ranjeni su u obračunu koji se danas odigrao u selu Popovac kod Niša, a po rečima svedoka – sve se odigralo pred detetom jedne od žrtvi.

Osumnjičeni Saša Dodić (50), kog je policija privela, ranije se svađao sa svojim komšijom Sašom Ilićem. On i žrtve žive jedni prekoputa drugih.

Saša Dodić u kući živi sam, a prešao je prekoputa kod Saše Ilića. Kraj dvorišta su bili Aca i Marija Mičić sa detetom. Dodić ih je napao, a Saša Ilić pokušao da ih zaštiti, a on je uboden.

- On je jurio sve niz ulicu. Prvo je nasrnuo na Acinu suprugu, a potom je Acu oborio na zemlju. Saša Ilić je pokušao da ga smiri, rekao mu je da to ne radi, ali ubo je i Sašu dva puta. Krenuo je i na mene, ali sam ga izbegao - rekao je očevidac za Telegraf.rs.

 

 

Kako je potvrđeno u niškoj Hitnoj pomoći, žena koju su zbrinuli ima povredu grudnog koša, a obojica muškaraca povrede stomaka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading