TEŠKO PODNELA SVEDOČENJE: Iva tužiocu četiri sata pričala o Aleksićevim gadostima!

Autor: A. Popović

Hronika

21.01.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Iva Ilinčić saslušavana je juče više od četiri sata u Višem javnom tužilaštvu u vezi sa seksualnim zlostavljanjem koje je doživela od profesora glume Miroslava Mike Aleksića, kao polaznica njegove škole glume. Ilinčićeva je na saslušanje došla s advokatima Jugoslavom Tintorom i Denisom Bećirićem, ali i svojim ocem, poznatim beogradskim advokatom, Srđanom Ilinčićem.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Iva Ilinčić

Prema saznanju Srpskog telegrafa, Ivi je izuzetno teško palo svedočenje, pa je, kao i njena prethodnica Milena Radulović, više puta zaplakala.

Ivin otac je želeo da bude uz ćerku i pruži joj podršku koliko god mu je to emotivno teško, ali budući da se bavi građanskim pravom, ulogu zastupnika je prepustio kolegama i nervozan ih čekao na hodniku. Ivino saslušanje je, kao i Milenino, prekidano kratkim pauzama da bi se okrepila i odmorila za nastavak. Po izlasku iz sale za saslušanje, glumica je našla mir u očevom zagrljaju.

 

 

 

Po izlasku iz tužilaštva, Ivini advokati su pozdravili predstavnike medija i rekli da je nakon Milene Radulović, koja je prekjuče saslušavana punih pet sati, i Iva rekla sve o Aleksićevom bludničenju.

- Saslušanje je danas trajalo puna četiri sata, tako da je Iva Ilinčić detaljno iznela i opisala sve ono kroz šta je prolazila svih tih godina u Aleksićevoj školi - rekao je Tintor, koji je istakao značaj medija u čitavom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading