(FOTO) Izmučena glumica pala ocu u zagrljaj, ove dve žene je bezrezervno podržavaju: Potresni detalji sa saslušanja Milene Radulović

Autor:

Hronika

21.01.2021

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Milena Radulović koja je smogla snage da progovori posle skoro deceniju nakon što je prvi put vršeno nasilje nad njom, te da "naplati" svaku suzu, tugu i očaj koji joj je zadao njen učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, danas je saslušavana punih pet sati u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

RepublikaFoto: printscreen
Milena nakon saslušanja

U periodu od 11 sati kada je počelo saslušanje, pa sve do 16 sati, Radulovićeva je govorila o golgoti u školi glume u kojoj je faktički odrasla,  a u kojoj je vlasnik škole silovao nekoliko puta i često je seksulano uznemiravao.

Ona je veoma teško podnela pitanja tužioca koja su zadirala u najdublju intimu što se i podrazumevalo imajući u vidu njene optužbe koje je osim nje još pet devojaka iznelo u policiji, a kažu da je dvadesetak polaznica pomenute škole glume spremno da presavije tabak i osveti se Alksiću za psihičku i fizičku torturu. 

RepublikaFoto: printscreen

Ispred Palate pravde Milenu su čekali njeni roditelji Aleksandra i Stevan, koji su stigli posle prve polovine njenog saslušanja.

Oni su nervozno šetkali, dok su im telefoni često zvonili što od poziva, što od poruka prijatelja koji su se interesovali kako protiče postupak protiv Aleksića. 

Iako nije bila ispred suda i tužilašta, Milenina mlađa sestra Anja je takođe bila nestrpljiva da čuje kako je prošlo saslušanje kod tužioca i da pruži bezrezervnu podršku sestri u ovom najtežem periodu za njih kao porodicu.

RepublikaFoto: printscreen

Milena je posle petočasovnog saopštenja izašla bleda, što je dodatno naglašavala njena tamna odeća, kao i lice bez šminke.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Milena sa porodicom

Pošto se kratko i bez reči zadržala ispred beogradskih novinara koji su sve vreme znatiželjno čekali njen izlazak, glumica je pružila ocu Stevanu svoju ruku, a on je prigrlio jako iako je bio zbunjen zbog pozornosti medija. MIlena je stegla ocu ruku i brzo ušla u auto koji ih je čekao. 

 

Saslušavaju lepu Ivu, drugu Aleksićevu žrtvu

Glmica Iva Ilinčić, inače ćerka uglednog srpskog advokata, a koja se ohrabrena Mileninim primerom odvažila da ispriča svoje teško iskustvo sa MIkom i da pred pravosude organe iznese sve o njegovim nedozvoljenim polnim radnjama koje je izvršio nad njom takođe će biti saslušana.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading