PRVI SMART SPALjEN GREŠKOM: Tužilaštvo traži izveštaj o izgorelim automobilima u naselju u Bežanijska Kosa!

Autor: Srbija Danas, Republika

Hronika

21.01.2021

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obrt!

RepublikaFoto: Republika.rs
Foto Ilustracija

Dva zapaljena "smart" automobila ispred stambenih zgrada kod broja 3 i 5 u Ulici vajara Živojina Lukića, dve noći zaredom, uplašili su stanovnike ovog dela Bežanijske kose.

Beogradska policija dobila je prijavu za prvi slučaj požara na vozilu koji se dogodio u nedelju ujutro i trenutno utvrđuju uzroke, rekli su, za "Novosti", u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

 

- Postoji prijava događaja od 17.1.2021. u jutarnjim časovima u Ulici vajara Živojina Lukića da je bio požar na vozilu koji se proširio na još jedno vozilo - kažu, za naš list, u tužilaštvu - Policija preduzima potrebne radnje radi utvrđivanja uzroka požara, a naloženo je da se tužilaštvu po obavljanju svih provera dostavi izveštaj.

Pošto se situacija za kratko vreme ponovila stanari iz Ulice vajara Živojina Lukića počeli su da parkiraju svoje automobile na drugim parking mestima u naselju, kako bi njihovo vozilo ne bi zadesila sudbina auta koji su bili parkirani pored zapaljenih "smartova".

RepublikaFoto: Tanjug
Foto Ilustracija

Stanare ove ulice kod brojeva 3 i 5 probudila je buka i dim od zapaljenog automobila marke "smart" koji se dogodio oko 04.00 časova ujutro u nedelju. Vatra se brzo proširila i na dva susedna parkirana automobila od kojih je jedan u potpunosti izgoreo, dok je drugi oštećen.

 

U noći između ponedeljka i utorka na istom parkingu ponovo je zapaljen još jedan "smart". Žitelji ovog dela naselja zabrinuti su da bi slučaj mogao da se ponovi, a kako su nam ispričale komšije, pojedini su čuli da je na pomenute četvorotočkaše, navodno, neko bacio bombu, koja je ujedno i bila uzrok ovih stihija, ali nisu videli ko je u pitanju.

Kako su nam ispričali stanari iz okolnih zgrada, oni pretpostavljaju da je nepoznata osoba u nedelju ujutro zapalila pogrešan auto i da je zato odmah sledeće noći ponovo izbio požar na vozilu iste marke. Takođe, komšije kažu kako vlasnike "smartova" ne poznaju i da se na pomenutom parkingu veliki broj ljudi ostavlja svoje automobile, pa samim tim ne mogu da znaju u čijem su vlasništvu.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading