STRAŠNA SAOBRAĆAJKA NA KONJARNIKU: Vatrogasci SEKLI vozilo da bi IZVADILI žrtve, a očevici,..

Autor: Novosti, Republika!

Hronika

21.01.2021

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo!

RepublikaFoto: printskrin/Novosti
Slika sa mesta nesreće

U udesu su teže povređene tri osobe, a sudar se desio u 21.55 kod okretnice autobusa 31.

Kako prenose "Novosti" vatrogasci su morali da seku vozilo kako bi izvukli vozača.

Automobil marke "alfa" se, pričaju očevici, kretao ka gradu kada je iz surotnog smera naišao vozač automobila marke "golf" koji je hteo da skrene levo. Tada je došlo do sudara. Od siline udarca, "alfa" je oborila i saobraćajni znak.

Prema rečima očevidaca, u "alfi" se u trenutku sudara nalazilo četvoro mladih, dva mladića i dve devojke, dok su u drugom automobili bili muškarac i žena.

- "Alfa" se kretala prilično brzo. Odjednom je jako puklo. Prizor je bio stravičan. Muškarac i žena su izašli iz vozila koje se sudarilo sa "alfom". Bili su potreseni, ali svesni. "Alfa" je bila toliko uništena da su vatrogasci morali da seku vozilo da bi izvukli devojku i mladića koji su ostale zarobljene - kaže očevidac.

Očevici dodaju da su na mestu nesreće bila dva vatrogasna vozila i tri saniteta Hitne pomoći.

- Jedna devojka je ispala iz vozila i bez svesti ležala van automobila. Vozač koji je inače ima 18 godina je izašao iz auta i bio je u svesnom stanju. U jednom trenutku počeo je da se svađa sa vozačem "golfa", a on se čovek mnogo uplašio i počeo da beži. Hitna pomoć je jako brzo stigla - dodao je drugi očevidac ovog jezivog sudara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading