Na Bežanijskoj kosi izgorela dva vozila! ZAPALJEN AUTOMOBIL ŠLJUKINOG TELOHRANITELJA?

Autor:

Hronika

20.01.2021

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motiv ovakve vrste napada za sada nije poznat, ali policija radi na rasvetljavanju svih detalja. Na Bežanijskoj kosi zapaljen je automoboli marke "smart" koji je navodno u vlasništvu Velibora Ć.(49), bivšeg telohranitelja Sredoja Šljukića Šljuke.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Sajt - Zvanični kanal

Motiv ovakve vrste napada za sada nije poznat, ali policija radi na rasvetljavanju svih detalja.

- Sumnja se da je nepoznati muškarac u noći između nedelje i ponedeljka zapalio jedan "smart" verovatno misleći da je to automobil bivšeg telohranitelja. Međutim, kada je kako se sumnja, shvatio da je pogrešio vratio se sledeće večeri i zapalio drugi "smart" - kaže izvor.

Ukoliko je reč zaista o automobilu bivšeg telohranitelja, ovo nije prvi put da je neko zapalio njegov automobil.

- Dva automobla koja su bila u vlasništvu Velibora zapaljena su 2015. godine takođe na Bežaniskoj kosi - kaže izvor.

Velibor Ć. pominjan je u medijima i pre dve godine kada se svojim "audijem" zakucao u džip Interventne jedinice policije. Saobraćajna nezgoda dogodila se na raskrsnici ulica Heroja sa Košara i Omladinskih brigada na Novom Beogradu.

Inače, Velibor je jedini koji je preživeo napad u kom je ubijen Šljuka i njegov rođak. Šljuka je ubijen 2002. godine u Beogradu, kada su na automobil u kom je bio sa rođakom i telohraniteljem napadači pucali iz drugog vozila u pokretu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading