Zgazio mladića na pešačkom prelazu pa pobegao: Podneta krivična prijava protiv muškarca iz Bora

Autor:

Hronika

19.01.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici MUP-a u Boru podneli su krivičnu prijavu protiv muškarca (27) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Pripadnici Policijske uprave Bor pronašli su vozača koji u poneljak uveče oko 19.30 minta u ulici Nada Dimić, aitomobilom marke "citroen" udario pešaka M.S (1996) na pešačkom prelazu i pobegao sa lica mesta ne ukazavši pomoć povređenom licu.

Po nalogu javnog tužIlaštva protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca iz Bora podneta je krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Osumnjičeni se tereti da je 18 janura, u večernjim satima na pešačkom prelazu na "četvrtom kilometru" u Boru , svojim vozilom usled neprilagođene brzine , oborio pešaka , naneo mu lakše telesne povrede a zatim samoinicijativno napustio lice mesta.

Policija je podnela krivičnu prijavu po nalogu nadležnog tužilaštva, dodaje se u saopštenju Policijske uprave u Boru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading