(FOTO) IZUBIJALI I OPLJAČKALI ČOVEKA NA SRED ULICE, NIKO NIJE PRIŠAO DA MU POMOGNE! SRAMOTA! Detalji FILMSKE PLJAČKE VLASNIKA MENJAČNICE na KaraburmiI!

Autor:

Hronika

19.01.2021

12:21 >> 13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva maskirana razbojnika jutros su oko 8 na Karabarmi, nasred ulice Patrisa Lumumbe, napala vlasnika menjačnice "Mladost Komerc" Z.J. (65) i oteli mu 2 miliona dinara.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan

Kako "Republika" saznaje, vlasnik je sa torbom novca iz svoje kuće krenuo pešaka ka menjačnici, pošto živi u blizini.

Kako je rekao policajcima, na ulazu zgrade se pojavio jedan mladić kojem nije video lice zbog hirurške maske. Mladić ga je pitao "Gde je tržni centar Big Fešn?".

- Vlasnik je počeo da mu objašnjava gde se nalazi tržni centar, a onda ga je mladić poprskao suzavcem. Međutim, uspeo je da mu pobegne, pa je sa torbom novca bežao ka obližnjoj benzinskoj pumpi, ali tamo ga je, na njegovo opšte iznenađenje, sačekao mladićev saučesnik, koji ga je udario u glavu i oborio na zemlju. Ubrzo mu se pridružio i prvi razbojnik i zajedno su nastavili da ga mučki biju. Nesrećni čovek je počeo da viče: "Pljačka, pljačka!", ali niko od prisutnih očevidaca, a bilo ih je mnogo, nije prišao da mu pomogne - kaže naš izvor iz policije.

Napadači su nakon batina počeli da mu vuku torbu, a on nije popuštao, ali su ipak uspeli da je iščupaju i pobegnu ka svom vozilu.

 

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Pumpa na kojoj je napadnut vlasnik menjačnice

- Čovek je bio u velikom šoku, vidno potresen i izlomljen od batina, jedva se doteturao do lokala odakle je pozvao policiju - rekli su nam svedoci, prodavci na obližnjoj pijaci.

 

 

Prema našim saznanjima, prošle godine njegov lokal opljačkan je tri puta i još uvek se traga za tim počiniocima, a vlasnik sumnja da ga uporno kradu isti lopovi. Jednom su mu sef obili sekirama, a drugom prilikom je bilo i više novca nego danas. Takođe, obijani su mu i stan, automobil i zlatara koju je nekada držao u sklopu menjačnice.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading