REDITELJA HOĆE DA SILUJU U ZATVORU: Aleksić prebačen u CZ, OSUĐENICI MU SPREMILI PAKLENU "DOBRODOŠLICU"!

Autor: Republika

Hronika

19.01.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj zlotvor Miodrag Mika Aleksić, osumnjičen da je silovao glumicu Milenu Radulović i još nekoliko devojaka u svojoj školi glume, prebačen u Centarlni zatvor (CZ) u Beogradu u Bačvanskoj odmah posle saslušanja u Tužilaštvu, saznaje Republika.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mika Aleksić

Prema strogo poverljivim informacijama do kojih je došla Republika, Aleksić je odmah izolovan od drugih zatvorenika, u zasebnu ćeliju, jer je postojala realna opasnost da ga ostali osuđenici linčuju.

Kako ističe naš izvor iz policije, među zatvorenicima brzo se proširio glas o zlodima koje je Aleksić počinio nevinim devojkama i već su mu spremili "dobrodošlicu".

 

Koliko je ovo monstruozno! Posted by Srpski Telegraf on Tuesday, January 19, 2021

 

- Čak i najokoreliji zatvorenici preziru silovatelje. I to je oduvek tako - osuđenici se jednostavno gnušaju i organski ne podnose silovatelje i pedofile - objašnjava naš izvor navodeći da se zatvorski stražari vrlo brzo došli do saznanja da Aleksića očekuje paklen doček.

- Upravo zato su odmah preduzete mere, a Aleksić će smešten u zasebnu ćeliju. Jer, niko ne može da garantuje kako bi ostali zatvorenici prema njemu postupali. Postoji realna opasnost da bi neko od njih čak i pokušao da ga siluje - dodaje naš sagovornik.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Podsetimo, Aleksić je uhapšen i potom saslušan u Tužilaštvu gde je negirao krivična dela (ukupno 15 - 8 silovanja i 7 nedozvoljenih polnih radnji), o čemu je Republika već pisala.

 

Ni da beknu... Posted by Srpski Telegraf on Tuesday, January 19, 2021

 

Cela priča odjeknula je u Srbiji nakon što je mlada glumica Milena Radulović skupila hrabrosti da progovori o paklu koji je prošla dok je bila u njegovoj školi glume, a ubrzo su joj se pridružile i druge napastvovane devojke.

Nakon toga mnoge javne ličnosti su se oglasile i pružile podršku glumici, mada je bilo i onih čije je ćutanje ostalo primećeno. 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading