ZA RIPLIJA! Uhapšeni zbog krijumčarenja krava iz Srbije! ZA NEVEROVATI I ČIME SU I KAKO POKUŠALI DA IH PREBACE PREKO GRANICE!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

18.01.2021

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svašta!

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Zivanovic
Ilustracija

Dvojica državljanina BIH uhapšena su nakon što je u Zvorniku sprečeno krijumčarenje sedam krava iz Srbije u BiH.

Kako prenosi Srpska info, još tri osobe, koje se dovode u vezu sa ovim krijumčarenjem čamcem preko Drine, udaljile su se u pravcu Srbije, nakon što su "ugledale policijske službenike".


Pokušaj krijumčarenja, koje je otkriveno 16. januara, sprečili su službenici Jedinice granične policije Zvornik, u saradnji sa pripadnicima Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) koji pružaju pomoć u nadzoru granice.

- Zbog osnovane sumnje da je počinjeno krivično delo krijumčarenje, protiv dvojice državljana BiH biće podnet izveštaj Tužilaštvu BiH - saopšteno je iz Granične policije BiH.

 
Krijumčarena stoka je privremeno oduzeta, a o događaju je, kako navodi Srpska info, obaveštena i Stanica granične policije Ljubovija, Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, s ciljem pronalaska osoba koje se dovode u vezu sa krijumčarenjem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading