TUGA! ZLOČIN U SJENICI SE ODIGRAO NAOČIGLED MALIŠANA! Rođak ih zatekao ZAGRLJENE u ćošku! GLEDALI SMRTI U OČI!

Autor: Republika

Hronika

17.01.2021

08:59 >> 09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jučerašnje ubistvo koji se dogodio u selu Rasno, potresao je duboko sve meštane ovog zabačenog mesta koje se nalazi između Sjenice i Novog Pazara. Između nepreglednih brda, obavijenih snegom dogodio se zločin u kome su ubijene tri i ranjene još tri osobe.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ubica Enedin Turković

Enedin Turković (44) osumnjičen je da je juče ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu. Ubijeni su Fehim Šemović (64), Šefka Šemović (60) i Bisera Šemović  (44). Ranjen je Bekim Š. (35), dok su još dvoje njihovih rođaka koji su se nalazili u kući u vreme ubistva, Zineta A. i Nevzat A., takođe ranjeni.

Da stvar bude još tragičnija, ovaj jezivi zločin odigrao je praktično naočigled dece pokojne Bisere Š. i Enedina T. koja su se igrala u drugoj sobi. Rođak koji je došao u kuću odmah po zločinu zatekao iz je zagrljene u ćošku.

Nekoliko trenutaka nakon zločina, u porodičnu kuću pristigao je jedan od njihovih rođaka koji je maloletan, zatekao žrtve.

Rođak S. Š., dobio je poziv od Bekima, da dođe u njihovu kuću i preveze povređene do bolnice.

- On je mene zvao, ja sam odmah krenuo, bilo je strašno to što sam video, ali sam najviše razmišljao kako da spasim one koji su preživeli. On je sada u stabilnom stanju, operisao ga je hirurg Izet Tutić i nadamo se da će biti dobro. Još sam u šoku, još ne znam šta se desilo u bolnicu nas ne puštaju - priča S. Š za "Informer".

Pored Bekima, u pucnjavi su ranjeni i majka i sin, Zineta A. i Nevzat A.

Zineta A, je pogođena u nogu i nakon pružene bolničke pomoći ona je otpuštena na kućno lečenje.

Inače, komšije ove porodice i dalje ne mogu sa sigurnošću da kažu zbog čega je Enedin počinio ovako jezivo ubistvo i šta bi mogao da bude razlog.

 

 

- Šta godi da je svi se pitamo da li normalan čovek to može da uradi... Jadna deca koja su ostala bez majke i bake i deke - pričaju komšije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading