Višestruka akcija MUP-a širom Srbije: Saobraćajci staju na put bahatim vozačima

Autor: Republika

Hronika

16.01.2021

13:25

Pripadnici saobraćajne policije u Kučevu i Jagodine u dve odvojene akcije priveli su vozače kod kojih je primećeno pristustvo alkohola kao i psihoaktivnih supstanic.

MUP Srbije
Foto: Ilustracija

U Kučevu u naselju Voluja, prilikom kontrole saobraćaja zaustavili su četrdesetsedmogodišnjeg muškarca iz ovog mesta, koji je sa 2,07 promila alkohola u organizmu upravljao vozilom "fiat" požarevačkih registarskih oznaka.

Policija je protiv vozača podnela prekršajnu prijavu i njemu je određeno zadržavanje do 12 časova radi istrežnjenja. Zbog učinjenog prekršaja nasilnička vožnja,  priveden je sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 120.000 dinara, 15 kaznenih poena i zaštitnu meru upravljanja vozilom devet meseci.

A iz Odeljenja saobraćajne policije u Jagodini, prilikom kontrole saobraćaja zaustavili su vozača automobila "ford fokus" koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Dvadesetogodišnji vozač iz Jagodine je zadržan u službenim prostorijama i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Komentari (0)

Loading