Potresan oproštaj sestre ubijenog mladića: Bio je najljubaznija osoba na celom svetu, ovo je tako strašno!

Autor: Republika

Hronika

15.01.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Milana Lončara koji je tragično nastradao na ulicama Filadelfije u sredu uveče potresno se oprostila od brata uz dirljivu poruku: "Bio je najljubaznija osoba na celom svetu. Ovo je tako strašno..."

Republika

- Bio je najljubaznija osoba na celom svetu. Ovo je tako strašno...- rekla je sestra Milana Lončara, mladića srpskog porekla koji je u sredu veče ubijen u Filadelfiji dok je šetao psa.

Kako je rekla, Milan je uvek bio nasmejan i ljubazan.

- Bio je nesebičan i uvek nasmejan... Tako harizmatičan i ljubazan - rekla je njegova sestra Jelena Lončar (27), koja je živela samo nekoliko ulica od svog brata koji je brutalno ubijen nasred ulice.

Kako je ispričala za lokalne medije, vest da joj je brat ubijen čula je na radiju.

- Moja cimerka je odmah otišla na lice mesta. Opisala je policiji kako Milan izgleda i pitala da li je ranjeni mladić imao malog psa. Kada su joj rekli da jeste, shvatila je da je Milan ranjen - priča Jelena.

Milan Lončar (25) upucan je u sredu u blizini svoje kuće u Filadelfiji nakon što su dvojica muškaraca pokušala da ga opljačkaju.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading