(FOTO) MAJKA UBIJENOG MLADIĆA IZ FILADELFIJE NEUTEŠNA: Tek je počeo život, devojka je trebalo da se doseli kod njega! JEZA!

Autor: Republika

Hronika

15.01.2021

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Lončar, diplomirani inžinjer Univerziteta Templ upucan je i ubijen dok je šetao psa u blizini njegove kuće u četvrti Brueritaun u Filadelfiji u sredu uveče.

Republika

 

Lončar je šetao sa svojim psom, nešto pre 19 sati, kada su dva muškarca prišla 25-godišnjaku i pokušala da ga opljačkaju, saopštila je policija.

Video nadzor je jasno snimio muškarce kako posežu u Lončarove džepove, rekao je glavni inspektor policije u Filadelfiji Skot Smal. 

Na snimku nadzorne kamere vidi se kako mu jedan muškarac prislanja pištolj na grudi, dok je drugi hodao iza žrtve i posezao mu za džepove. Nedugo zatim, ispaljen je jedan hitac i muškarci su potom pobegli.

Lončar je upucan u grudi i preminuo je pola sata kasnije u Univerzitetskoj bolnici.

- Čini se da nije bilo nikakve vrste tuče - rekao je Smal na pitanje da li se čovek borio protiv pljačkaša.

Policija je pronašla Milana u polusvesti, dok je krvario iz grudi, i dalje stežući uzicu svog psa, rekli su istražitelji.

Policajci su Lončara prevezli u Univerzitetsku bolnicu Templ, gde su ga lekari proglasili mrtvim u 19:30.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Lončar je živeo u ulici North Corlies – otprilike jedan blok od mesta gde je ubijen – i često su ga viđali kako šeta svog psa u okolini, rekli su komšije istražiteljima. Prijatelj je uzeo neozleđenog psa, rekla je policija.

- Bio je nesebičan i uvek nasmejan... Tako harizmatičan i ljubazan - rekla je njegova sestra Jelena Lončar (27), koja je živela samo nekoliko ulica od svog brata koji je brutalno ubijen nasred ulice.

- Moja cimerka je odmah otišla na lice mesta. Opisala je policiji kako Milan izgleda i pitala da li je ranjeni mladić imao malog psa. Kada su joj rekli da jeste, shvatila je da je Milan ranjen - priča Jelena.

- Šta ima da se kaže? Tako poražavajuće. Voljen si i nedostaješ mi - napisao je njegov rođak Nikola Lončar, poznati srpski advokat rodom iz Filadelfije, koji ima kancelariju u Los Anđelesu.

Lončar je diplomirao inženjerstvo u Templu u decembru 2019. godine, rekli su sa univerziteta u Filadelfiji za NBC10.

Oglasio se i dekan fakulteta na kome je Milan Lončar studirao sa veoma dirljivom porukom:

- Naš kolega tuguje za životom koji je prekinut na tako besmislen načinMilana i njegovu porodicu ćemo zadržati u mislima tokom ovog veoma teškog vremena - rekao je Kia Sadidžpur, dekan Temple Koledža za Inžinjerstvo. 

Pljačkaši, sa zaštitnim maskama na licu, pobegli su prema jugu u 31. ulicu, rekao je Smal.

U četvrtak uveče policija je objavila video nadzor i fotografije oboje osumnjičenih.

Prvoosumnjičeni je opisan kao muškarac srednje visine koji nosi crnu jaknu sa kapuljačom, crni bejzbol šešir, crnu masku za lice, crne pantalone i atletske patike. Bio je naoružan poluautomatskim pištoljem.

Drugi osumnjičeni opisan je kao mršav muškarac srednje visine koji nosi crnu jaknu sa kapuljačom, svetloplave "denim" pantalone sa svetlim mrljama i crnu obuću sa belim đonom.

Njegova majka, Ejmi Lončar, kaže da je nakon ove tragedije "uništena".

- Tek je započeo život. Bio je zaposlen oko godinu dana, a devojka je uskoro trebalo da se doseli kod njega - kaže ona.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading