(FOTO,VIDEO) "IZDRŽI, IZDRŽI SAMO JOŠ MALO"! Potresna ispovest oca NOĆAS UBIJENOG MLADIĆA (22) NA NOVOM BEOGRADU! ŠOK!

Autor: Republika

Hronika

14.01.2021

10:38 >> 10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas je na Novom Beogradu ubijen I.T. (22)

RepublikaFoto: Srpski telegraf, ST/N. PANČIĆ

Teško ranjenog I. T. (22), koji je noćas preminuo u Urgentnom centru od posledica ubadanja, pronašao je njegov otac na pločniku ispred zgrade u Ulici Ivana Ribara u Novom Beogradu.

Mladić, koji je u tom momentu davao znake života, prevezen je privatnim automobilom u Urgentni centar, ali pola sata kasnije dežurna ekipa je konstatovala njegovu smrt.

Prema prvim rezultatima istrage I. T. je zadobio ubodne rane u predelu grudi.

I. T. je prema nezvaničnim informacijama veče proveo u jednom stanu u Novom Beogradu gde je navodno bila organizovana žurka povodom proslave pravoslavne Nove godine. Kući je došao oko ponoći i rekao ocu da ponovo izlazi.

 

 

- Zvao sam ga posle dva sata i nije mi se javljao. Krenuo sam potom da ga tražim. Kod broja 170 sam čuo muški glas koji viče izdrži jos malo, biće sve u redu, a onda sam ugledao nekog momka koji drži mog sina u krilu. Dotrčao sam tu i stavio sina u kola, ali je preminuo na putu do Urgentnog. Ne znam ko bi mu naudio i zašto se sve ovo desilo. Nemam vise snage da pričam, razumite me - rekao je otac nesrećnog mladića, koji nije želeo da mu se otkriva ime.

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading