OTEO LJUDIMA 10.000 EVRA! Dolijao drumski razbojnik iz Vranja! U UNIFORMI POLICAJCA PLJAČKAO PO AUTU-PUTU

Autor: Republika

Hronika

13.01.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza rešetaka!

RepublikaFoto: pixabay.com

Policija u Vranju uhapsila je V.S. (58) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, piše "Informer".

Sumnja se da je on 27. decembra 2020. godine, u ranim jutarnjim satima na autoputu Niš-Vranje, kod sela Prevalac, putničkim vozilom, koristeći lažne registarske oznake i blinkere, presreo i zaustavio automobil "audi" stranih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica muškaraca, državljanin Severne Makedonije, a drugi Albanije.

V.S. koji je, kako se sumnja bio u maskirnoj uniformi, predstavio se kao policajac i, uz pretnju oružjem, od njih uzeo novac, 10.000 evra, i mobilne telefone.

Pretresom porodične kuće osumnjičenog policija je pronašla automatsku pušku, pištolj, municiju, dve bombe, službenu legitimaciju, maskirnu uniformu, blinkere, kapu-fantomku .

 

 

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading