NE ZNA SE KO JE BOLESNIJI! Manijak koji je silovao devojčicu (12) u Kladovu svojom izjavom ŠOKIRAO tužilaštvo! GORI OD NJENE MAJKE!

Autor: Republika

Hronika

12.01.2021

08:23 >> 08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su M. M. (22) iz okoline Vlasotinca koji neprijavljeno boravi na teritoriji Kladova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom.

RepublikaFoto: youtube.com/KissFM Media

Ovo je, navodno, na saslušanju pred tužilaštvom ispričao M. M. (22), građevinski radnik iz mesta na jugu Srbije, koji je osumnjičen da je tokom prošle godine više puta obljubio devojčicu (12).

- Istina je da smo bili intimni, ali sve je bilo na dobrovoljnoj bazi. Mi se volimo i u ozbiljnoj smo vezi – navodno je ispričao M. M. i potvrdio da je tokom 2020. godine više puta imao seksualne odnose s maloletnicom.

Kako navodi  portal "Objektiv", posle saslušanja sud je M. M. odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio obljubu nad detetom.

- Iako su tvrdili da nema prisile i da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi, zakon smatra da je svako dete mlađe od 14 godina nezrelo da donese odluku o svojim polnim radnjama, odnosno o tome da li će stupiti u seksualni odnos - priča izvor i dodaje:

- Mladiću je zaprećena kazna veća od 10 godina zatvora. M. M. je uhapšen u subotu, kada su komšije devojčice prijavile da je stalno viđaju s momkom dosta starijim od nje.

- On je priveden, a devojčica je s majkom poslata u bolnicu, gde je pregledana – objasnio je sagovornik.

Neverovatno morbidnu izjave majke nesrećne devojčice možete pročitati ovde.

Komšije u šoku, one i prijavile zlostavljanje

Komšije maloletne devojčice šokirani su reakcijom njene majke.

– Kako je nije sramota! Nije nemoguće da je htela da je proda ili je podvodi. U pitanju dete od 12 godina! Ovo je bolesno, nije normalno i niko više nije mogao da gleda i da mirno posmatra ovaj slučaj. Zato je i prijavljeno – navode komšije.

M. M. je inače rodom s juga Srbije, ali zbog posla boravi u ovom gradu.

– On je zaposlen na građevini, a stanuje u jednom selu u okolini grada. Navodno, komšije koje su prijavile ovu nesvakidašnju "vezu" ispričale su da neretko boravi i u kući devojčice, koja živi sa mamom – rekao je izvor.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading