I OVO SE ZOVE MAJKA! Manijak joj silovao ćerku (12), a ona to naziva LJUBAVLJU! SUROVI DETALJI MONSTRUOZNOG ZLOČINA U BORU!

Autor: Objektiv, Republika

Hronika

11.01.2021

09:22

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su M. M. (22) iz okoline Vlasotinca koji neprijavljeno boravi na teritoriji Kladova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom.

pixabay.com

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, dodaje se u saopštenju Policijske uprave Bor.

- Komšije porodice devojčice prijavile su da je viđaju sa dosta starijim momkom i da on dolazi kod nje. Policija je odmah reagovala i privela M. M., kome je određeno zadržavanje do 48 sati, a devojčica je upućena na lekarski pregled - priča izvor.

M. M., koji je rodom iz jednog mesta na jugu Srbije, došao je u posetu devojčici i ostao je tu neko vreme

Međutim, na pregledu ih je dočekao pravi šok!

- Devojčica je, kako zakon nalaže, u bolnicu dovedena sa majkom kako bi je pregledao ginekolog. Majka je počela da se buni i da govori da ne zna šta se tu dešava i zašto ih privode kada njena ćerka, koja ima svega 12 godina, ima momka sa kojim je u ozbiljnoj vezi -  objašnjava izvor  i navodi da su policajci bili šokirani onim što su čuli.

- Žena se ubeđivala sa njima i ponavljala da ona zna za vezu svoje ćerke, kao i da je u pitanju ljubav i da, sve i da je devojčica spavala sa M. M., to je bilo na dobrovoljnoj bazi – navodi naš sagovornik.

Lekar je pregledao maloletnicu i uzeo neophodne briseve.

 

 

 

- One su dale izjave u policiji, a navodno su i majka i ćerka potvrdile da nije bilo nikakvog nasilja, niti prinude u odnosu između M. M. i devojčice -  ispričao je izvor.

 

 

Komentari (0)

Loading