Kavčanin pao u Španiji? Dovođen u vezu sa švercom droge, poznat po bizarnom nestanku

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

10.01.2021

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac Mladen Ćebić uhapšen je sa jednim Srbinom, čije ime nije saopšteno, u španskom gradu Malagi! Sumnja se da je reč je o poznatom barskom reli-vozaču o čijem nestanku se nedavno pisalo, a ranije je hapšen u Srbiji i povezivan sa auto-mafijom i švercom droge i oružja.

RepublikaFoto: Društvene mreže
Mladen Ćebić

Prilikom hapšenja kod Ćebića i njegovog prijatelja pronađeni su oružje i kriptovani telefoni, koji služe za njihovu međusobnu komunikaciju.

Sumnja se da su Srbin i Crnogorac članovi beogradske grupe koja je usko povezana sa “kavačkim klanom”.

Prema nezvaničnim informacijama portala 24sedam, reč je o Mladenu Ćebiću reli-vozaču o čijem nestanku su 2016. brujali srpski i crnogorski mediji. Međutim, posle nekog vremena on se sam javio i to iz Beograda rekavši da nije nestao.

– Živ sam i zdrav sam ljudi. Nalazim se u Beogradu. Izvinite se javno u moje ime svom narodu Crne Gore i Srbije! – poručio je tada Ćebić naglasivši da mu je telefon samo bio ugašen, a "nema na računu".

Kako su pisali crnogorski mediji, on je 2018. uhapšen u Čačku, pod sumnjom da ima veze sa švercom droge, oružja i ukradenih vozila, iako prilikom pretresa stana u kome je živeo nije pronađeno ništa što bi ukazvalo na njegovu povezanost sa tim poslovima. Nakon što je uhapšen, isporučen je Crnoj Gori zbog istrage koja se protiv njega vodila u toj zemlji zbog raznih krivičnih dela.

- Sada me ispituju posredstvom Tužilaštva u Podgorici, vezano za krađu automobila u Srbiji s kojom nemam nikakve veze. Odazvao sam se i danas pozivu Tužilaštva i rekao im sve što sam imao. Čist sam kao suza, i želim da se stavi tačka sa manipulisanjem mojim imenom u negativnom kontekstu u bilo kom mediju - rekao je tada za medije naglašavajući da je već duže neosnovano meta policije i pojedinih medija iz Srbije, iako, kako on kaže, nema nikakve veze sa svim tim.

Takođe, u žiži javnosti je bio i kada je neko objavio njegovu umrlicu na Fejsbuku, iako je živ i zdrav.

Ćebić je i u februaru 2020. demantovao navode da je bacio eksplozivnu napravu na kuću šefa sprovodničke službe Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) Saše Burića u Crnoj Gori. On je za portal CdM saopštio da u Crnoj Gori nije već mesec i po dana, te da od kad je izašao iz Istražnog zatvora u Spužu boravi van Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading