(VIDEO) PROLAZNICI IZBODENOM ČOVEKU SPASILI ŽIVOT: Da nije bilo njih, ISKRVARIO bi na smrt!

Autor: Srbija Danas, Republika

Hronika

07.01.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro se završilo!

RepublikaFoto: instagram/NS uzivo
Slika sa lica mesta

Dvadesetšestogodišnji mladić zadobio je tešku povredu noge u obračunu u jednom kafiću u Novom Sadu. Njega je, sumnja se, iz za sada neutvrđenih razloga izbo godinu dana mlađi D. P. i pobegao, a povređenom Novosađaninu su sugrađani i policajci pritekli u pomoć do dolaska hitne pomoći.

Drama se odigrala u jednom novosadskom kafiću u Novom naselju nešto posle 20 časova, a mladiću je u napadu isečena arterija zbog čega je intenzivno krvario.

Pripadnici MUP koji su ubrzo nakon poziva stigli na lice mesta i građani koji su se tu zatekli su mu odmah priskočili u pomoć i zaustavili krvarenje do dolaska saniteta Hitne pomoći. Dramatični trenuci pristizanja saniteta i kako građani unose povređenog mladića u vozilo Hitne pomoći zabeleženi su na video-snimku objavljenom na portalu NS Uživo.

Kako su ranije objavili, novosadska policija je uhapsila D. P. (25) iz Novog Sada neposredno pošto je, kako se sumnja, na Novom naselju zadao više uboda nožem 26-godišnjem Novosađaninu.

D. P. je pokušao da pobegne sa lica mesta, ali je, brzom intervencijom policije, uhapšen, a pronađen je i nož kojim je, kako se sumnja, povredio mladića koji je u međuvremenu hospitalizovan u KC Vojvodine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading