DOBIO 30 DANA ZATVORA: Negotinac pijan prekršio mere zabrane prilaska I OPET PRETIO SUPRUZI

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

05.01.2021

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekršajni sud kaznio je 55-godišnjeg muškarca iz Negotina sa 30 dana zatvora zbog porodičnog nasilja nad suprugom, saopštila je Policijska uprava u Boru.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prekršajni sud kaznio je 55-godišnjeg muškarca iz Negotina sa 30 dana zatvora zbog porodičnog nasilja nad suprugom, saopštila Policijska uprava u Boru.

On je juče  prepodne pretio supruzi i vređao je, nakon čega mu je policija izrekla hitnu meru da se privremeno udalji  iz stana uz zabranu kontakta i prilaska supruzi.

 Međutim, i pored toga, on se pod dejstvom alkohola, vratio kući i ponovo počeo da joj preti.

Zbog toga mu je najpre određeno zadržavanje do 12 sati dok se ne otrezni, a nakon toga mu je sudija za prekršaje zbog prekršenih hitnih mera izrekao kaznu zatvora do 30 dana.

U saopštenju se navodi da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu po nalogu tužilaštva, podneti krivičnu prijavu protiv ovog 55-godišnjaka za krivično delo nasilje u porodici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading