STRAVIČNO UBISTVO SUPRUŽNIKA U VRANJSKOJ BANJI ENIGMA ZA ISTRAŽITELJE: Istraga vodi ka jednoj osobi, ali ipak nema dokaza

Autor: Kurir, Republika

Hronika

04.01.2021

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektori se vrte u krug.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Nezapamćeno ubistvo supružnika Slavoljuba Mladenovića (47) i Brankice Anđelković (41) koji su pre gotovo pet meseci pronađeni mrtvi u lokvi krvi, ispred kuće u kojoj su živeli u naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji, i dalje je za istražne organe enigma.

Policija intezivno radi na slučaju već mesecima, ali kako nezvanično prenose mediji, vrti se u krug jer je istraga vodi ka jednoj osobi, ali za njeno hapšenje ne postoje nikakvi dokazi.

- Gotovo smo sigurni ko se i šta krije iza ubistva, ali za tako nešto nemamo dokaza. Iako se čini da se ništa ne dešava vodi se opsežna istraga i prikupljaju brojni dokazi - kaže izvor koji je upoznat sa detaljima istrage.

U Višem javnom tužilaštvu u Vranju rečeno nam je da za sada niko nije zvanično osumnjičen i da se i dalje radi na slučaju. Kako su nam pojasnili osim obdukcije poslati su na analizu Biološkom fakultetu u Beogradu materijali pronađeni na licu mesta i očekuju se rezultati analiza. Obdukcija je pokazala da je ubica u Slavoljuba Mladenovića ispalio osam metaka, dok je njegovoj nevenčanoj supruzi Brankici Anđelković (41) pucao jednom u leđa. Zločinac je u supružnike pucao iz puške sa udaljenosti od metar i po do dva.

- Zbog toga je sve vodilo ka tome da je Brankica stradala jer je bila jedini svedok ubistva, a da je metak bio namenjen Slavoljubu, za koga se tvrdilo da se bavio zelenaštvom i drugim sitnim kriminalnim radnjama, dok je ona radila u lokalnoj fabrici - pričaju izvori bliski istrazi.

 

Više od 30 ljudi je saslušano u toku istrage, izvršen je pretres više objekata, uzorkovane su i bezbedonosne kamere, ali ništa od toga nije istragu dovelo do ubice.

Mahala Ćosiki gde je stanovao bračni par je u udaljenom kraju Vranjske Banje. Njihova kuća je bukvalno kilometrima udaljena od naseljenog mesta. Najbliže komšije kažu da ništa sumnjivo se nije dešavalo niti čulo, ali kuća u na brdu u šumi bila je na meti ubice koji je po svemu sudeći dobro isplanirao ubistvo i uspeo da napusti mesto zločina. Tela je pronašao Brankičin otac jer su mu s posla javili da ćerka nije tog jutra došla na posao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading