BRUTALNA ZAPLENA POLICIJE U ŠAPCU: Kod muškarca pronađeno brdo droge

Autor:

Hronika

03.01.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je odmah priveden.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Pripadnici policije danas su u Šapcu priveli Aleksandra M. zbog posedovanja droge.

Prilikom pretresa njegovog doma pronađeno je više kesa u kojima se nalazila droga kao i električna vagica za precizno merenje, jedan beli resiver i veća količina novca spakovana u tri različite koverte. Policajci su kod Aleksandra M. našli PVC paket u kome se nalazi heroin mase 207,56 grama, zatim još jedan paket sa 58,68 grama heroina, plastična kesa u kojoj se nalazio heroin težine 412,06 grama, zatim jedna kutija sa kokainom 46,09 grama, kutija umotaana u strečfoliju u kojoj se nalazilo 846,28 grama kokaina i još jedna kutija od sladoleda sa 846,28 grama kokaina. Tokom pretresa pronađene su i tri praškaste materije braon boje umotane u streč foliju težine nešto preko 3 kilograma.

 

Aleksandru M. je određeno zadržavanje od 48 sati i on će pred tužioca u Šapcu biti izveden pod optužbom za delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading