TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Dušan je nestao pre dana, a danas ga je pronašao ribolovac u Dunavu

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

26.12.2020

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji put je izašao iz kuće da plati struju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Beživotno telo Dušana Jovanovića (60) iz Bačke Palanke, koji je nestao u utorak, pronađeno je u Dunavu u blizini Polojske šume, potvrdio je njegov sin Srđan.

- Saznao sam za njegovu smrt pre oko sat vremena. Tragično je nastradao - kazao je za Srđan Jovanović.

Prema pisanju lokalnih medija, danas oko 12 časova policijskoj stanici u Bačkoj Palanci prijavljeno je da je pronađeno telo koje pluta u blizini Polojske šume.

Ribolovac je, dok je pecao, primetio telo i sve je prijavio policiji.

 

 

 

Nestanak Dušana Jovanovića

Sin nastradalog Dušana, Srđan ispričao je ranije za da je njegov otac izašao iz kuće u utorak 22. decembra oko pola devet kako bi platio račun za struju.

- Očekivao sam da će doći kući oko 12 časova, međutim, njega nije bilo. Zvao sam ga, ali mu je telefon bio nedostupan i to maltene od kad je izašao iz kuće. Trebalo je oko 14 časova da ide na posao. Zvao sam ga na posao misleći da je možda otišao tamo, ali nije se ni tu pojavio - ispričao je ranije Srđan Jovanović.

On je napomenuo da su Dušana od tada tražili.

- Čim sam saznao da nije došao ni na posao, odmah sam pozvao Hitnu pomoć, policiju, familiju, sve prijatelje. Proverio sam da li su ga videli u bankama jer je krenuo da plati račun. Navodno ga nisu videli, kao ni u Elektrodistribuciji. Nikad ranije se nije dešavalo da nestane - napomenuo je ranije sin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading