NEMANJA JE BIO USVOJEN SA SAMO 39 DANA! Otac nakon smrti nesrećnog mladića jedva izustio: Našao sam ga u dvorištu kod jednog čoveka

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

26.12.2020

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubijeni Nemanja A. (18) iz sela Zaplanjska Toponica u opštini Gadžin Han usvojen je kad je imao samo 39 dana. Njegov otac je za Telegraf.rs otkrio detalje kobne večeri u kojoj je izgubio svog sina.

RepublikaFoto: facebook.com/prinscreen
Izboden nasmrt Nemanja A.

Prvo su ga uveče sačekali 150 metara od kuće, imao je hematom na glavi, odvezao sam ga u Doljevac, pa odatle u Niš. Tamo su ga pregledali, pustili su ga jer je sve bilo dobro. Trebalo je odmah da ih pritvore na 48 sati da se utvrdi ko je kriv. Ne znam zbog čega su se potukli. Dete je bilo za primer, šetao se sa devojčicom. Našao sam ga u dvorištu kod jednog čoveka - kazao je otac ubijenog mladića, Bogosav.

Ubistvu je prethodila ova tuča, koja se dogodila oko jedan sat iza ponoći. Nastradali mladić je tad pretučen i bio je u Domu zdravlja u Doljevcu. Bila je obaveštena i policija.

emanja se vratio kući i obračun se nastavio. Oko šest ujutru mladić je uboden i preminuo je na putu do Kliničkog centra u Nišu. Tom prilikom povređen je i Milan T. (18) i devojčica (14). Mladiću Milanu je konstatovana teška telesna povreda u vidu ubodne rane u predelu grudnog koša zbog čega je odmah prebačen u operacionu salu, a hirurško zbrinjavanje je još u toku. Neposredno je životno ugrožen.

Milanov otac je ispričao da je Nemanja došao da traži pomoć od Milana.

- Nemanja je došao sa devojkom kod nas, da traži pomoć, napao ga je neki crni, visoki, pa Milan da ga isprati i otišli su. Ja sam se spremao da idem da radim i Milan se vratio i rekao da je uboden i da spremim kola i ode ispred mene. Nije mi rekao ko ga je ubo. To je bilo oko šest sati i 10, 15 minuta. Nemanja i Milan su se lepo družili i kad je Nemanja došao kod nas nije bio uboden - kazao je otac ubodenog mladića Milana T.

Devojčici (14) je konstatovana lakša telesna povreda, takođe u vidu plitkog uboda u grudni koš, ali je ona potpuno stabilna, svesna i komunikativna.

Nije životno ugrožena i trenutno je smeštena u opservaciju UC KC Niš radi daljeg posmatranja. Nakon daljih pregleda lekara i obrade rane, u toku dana biće odlučeno da li će biti hospitalizovana na Klinici za dečiju hirurgiju KC Niš ili će biti otpuštena na kućno lečenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading