ŠTA SE DESILO U GADŽINOM HANU? Milan i Nemanja su bili prijatelji, otac prživelog u krvavom obračunu otkrio detalje

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

26.12.2020

12:46

Dejan Tanić, otac izbodenog Milana T. (18) koji je, prema prvim informacijama, osumnjičen da je nasmrt izbo Nemanju A. (18), kaže da su njih dvojica bili drugovi i da nisu bili ni u kakvom sukobu.

telegraf/vladimir lukic
Foto: Ilustracija

- Nemanja je oko 6 sati jutros došao na naša vrata sa devojkom. Zatražio je pomoć jer ga je neko napao. Moj sin je krenuo sa njima da ih isprati do kuće... - priča Dejan Tanić iz Gadžinog Hana.

Kako kaže, šta se onda dogodilo ne zna, ali je njegov sin ubrzo došao kući izboden.

- Milan se vratio i rekao mi: "izboden sam, idemo kod lekara". Držao se rukom sa strane... - priča otac mladića i dodaje da su Nemanja i Milan drugovi i da nisu bili ni u kakvom sukobu.

Foto: Printscreen/facebook
Ubijeni Nemanja A.

Milan se, kako se saznajemo, nalazi u Urgentnom centru u Nišu na operaciji, dok je osamnaestogodišnji Nemanja podlegao zadobijenim povredama.

- U KC Niš su primljeni M. T. i devojčica, oboje povređeni u tuči. M. T. ima teške povrede i neposredno je životno ugrožen. On je odmah zbrinut u Urgentnom centru. Nakon dijagnostike je utvrđeno da mladić ima jednu ubodnu ranu na grudnom košu i zbog težine povreda odmah je odveden u hiruršku salu gde je u toku operacija - kažu u KC Niš.

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Kako dodaju, u bolnici je i devojčica stara 14 godina. Kako saznajemo, u pitanju je devojka ubijenog Nemanje A.

- Ona je nakon dijagnostike smeštena u opservaciju Urgentnog centra. Ona ima jednu plitku ubodnu ranu grudnog koša, ali su lekari procenili da nije potrebna operacija. Ona nije neposredno živtno ugrožena i lekari će nakon opservacije odlučiti da li će biti prebačena na Dečju kliniku ili otpuštena na kućno lečenje - kažu u KC Niš.

Prema prvim informacijama, policija sumnja da su mladići ušli u sukob i da je Milan T. izbo druga, međutim ova sumnja još nije potvrđena.

Do tuče je došlo u selu Zaplanjska Toponica u opštini Gadžin Han, a ubijeni mladić zadobio je nekoliko ubodnih rana sa leđa nožem u srce, i preminuo je na putu do bolnice.

 

Komentari (0)

Loading