NE IDE ON NIKUD: Marjanoviću opet produžen pritvor!

Autor: Tanjug

Hronika

10.11.2017

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši su sud u Beogradu produžio je danas zbog uznemirenja javnosti za još 30 dana pritvor Zoranu Marjanoviću osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila u Borči.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Opet mu produžen pritvor: Zoran Marjanović

Portparol suda Bojana Stanković rekla je Tanjugu da je preispitujući razloge za pritvor, sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je prema Marjanoviću pritvor produžen zbog načina i težine posledica krivičnog dela koje su dovele do uznemiranja javnosti, a koje može ugroziti nesmetano i pravično vodjenje krivičnog postupka.

Stanković je dodala da protiv ovog rešenja osumnjičceni i njegovi branioci mogu uložiti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja.

Protiv Marjanovića je u toku istraga u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnog dela teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj u Srbiji već godinu i po dana sa raznim verzijama o identitetu izvršioca, kao i načinima i mestu izvršenja zločina.

Marjanović je uhapšen 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva.

On je i pre toga bio privošen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading