BLUDNI POP UPOZNAO DEVOJČICU NA ISPOVEDI, PA JE OBLJUBIO: Parohijani znali za njihovu vezu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sveštenik Zoran M. (59), zvani Zoki Plavooki, uhapšen je zbog obljube maloletnice iz Kaluđerice koju je počeo da proganja kad je imala 15 godina. On je do avgusta prošle godine radio u Crkvi Svetog Joakima i Ane, kada je i raščinjen, a s tinejdžerkom je bio čak i u vezi, pa je ona ostala trudna. Njega je za bludničenje prijavila supruga, a u Višem tužilaštvu se branio ćutanjem i preti mu od dve do 12 godina zatvora.

Foto: Privatna arhiva
Sveštenik Zoran M.

Kako saznajemo, devojčica je sveštenika upoznala 2017. godine, kada je bila na ispovedi i on je od tada počeo da se trudi da s njom stupi u vezu iako je ona mentalno labilna osoba.

- Sredinom prošle godine došao je u njenu kuću u kojoj je bila sama, pa ju je nagovorio da imaju seksualni odnos i deflorisao ju je. Nakon toga su započeli vezu, pa je ona i zatrudnela, ali je abortirala. Krajem 2019. su okončali vezu, ali ju je proganjao od januara do septembra ove godine, a u martu ju je i pretukao - priča za naš list izvor blizak porodici uhapšenog sveštenika i dodaje da on u dva braka ima četvoro dece, a da ga je policiji prijavila trenutna supruga, koja ga je tužila i za drugo delo.

 

Zoran M. je poznat u Kaluđerici po brojnim nasrtajima na žene, kako mlade tako i starije.

- Kada je raščinjen, nije prestao da radi, pa je nastavio da ide ljudima po kućama, na slave i da sveti vodicu. Kada je došao kod jedne žene, ukrao je komšiji saksiju i poklonio je njoj, a kada je shvatio da je sama u kući, pokušao je da je siluje. To mu nije prvi napad, pa su ga ljuti često tukli. Na jednoj slavi je ljudima rekao za devojčicu: "Biće ona dobra riba kada poraste" - kaže naš sagovornik i priča da je sveštenik bio smešten u Kaluđericu po kazni jer je u prethodnoj crkvi pravio probleme.

RepublikaFoto: S. STEPANOVIĆ
Crkva Svetog Joakima i Ane

Meštani Kaluđerice kažu da su svi znali za vezu devojčice i bludnog popa.

 

- Znali smo da je on manijak i da voli i devojčice, ali nju ne razumemo. Izgleda da, jednostavno, voli starije muškarce. Viđali smo je u to vreme skoro svaki dan da dolazi u crkvu da joj se čita molitva, a njena porodica je mislila da je odjednom postala pobožna - ispričao je jedan od komšija devojčice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading