(FOTO) OVO JE BABA IZ PAKLA! DETALJI HORORA U OBRENOVCU: Milja Prijović se porodila u stanu, onda je njena majka uradila najgnusnije delo sa novorođenčem

Autor:

Hronika

25.12.2020

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Obrenovcu scena kao iz horor filmova. Majka porodilje koja je rodila žensko dete bebu je bacila u obližnji kontejner. Odatle je, na sreću, devojčica izvađena i spasena nakon intervencije medicinskih ekipa, policije i komšija.

RepublikaFoto: Srpski telegraf/Privatna arhiva
Kontejner gde je bačena beba

Porodiljina majka, a bebina baka uhapšena je i tereti se za pokušaj ubistva unuke, koja je rođena u sredu uveče.

IZJAVE KOMŠIJA

Sve ovo dogodilo se u naselju Rojkovac, u Obrenovcu. Prema izjavama komšija, članovi porodice Prijović, u kojoj se odigrala drama, odranije su poznati po "čudnijem ponašanju".

Porodilja Milja Prijović (23) rodila je bebu u porodičnom stanu u kom živi sa majkom, ocem i sestrom.

- Čuo sam kola Hitne pomoći i pripadnike policije u sredu oko devet-deset časova uveče. Skupili su se ispred ulaza u potrazi za bebom koja je bačena u kontejner. Ne mogu da zaboravim plač tog deteta, kog je neko od medicinskog osoblja izvukao iz krvave kese. Ne mogu ni da opišem taj užas kada sam shvatio šta se desilo u komšiluku, nadam se samo da je beba u redu - ispričao nam je jedan od žitelja Rojkovca za Srpski telegraf.

Foto: Privatna arhiva
Milja Prijović

Ulaz 21, u kojem živi porodica Prijović, u neposrednoj je blizini kontejnera. Prema informacijama do kojih smo došli, Milja je nakon porođaja u stanu otišla u porodilište, u kom je lekarima priznala da se porodila i da je njena majka Branka (61) bacila tek rođenu bebu. Tada je krenula potraga za novorođenčetom, a policija je odmah došla u stan da bi utvrdila šta se desilo.

 

 

 

- Znamo da ona ima još jedno dete, mlada je, valjda se rasturila sa tim muškarcem i vratila se da sa detetom živi kod roditelja. Nismo je ni viđali često niti smo pretpostavljali da je ponovo trudna - navodi komšija za Srpski telegraf.

Foto: Srpski telegraf
Ulaz u kom živi porodica Prijović

Vozač saniteta Dušan Marjanović je pronašao novorođenče.

Vozač saniteta: Izvadio sam kesu iz kontejnera i probušio je da bi beba imala vazduha

- Mi smo došli u Rojkovac u isto vreme kao i policija. Tražili smo u kontejneru, ali nismo ništa pronašli. U tom momentu drugi su otišli do stana da bi saznali gde je beba bačena. Ja sam ostao kod saniteta, međutim, nešto me je teralo da preturam po tom kontejneru, gde sam u tom momentu našao crnu kesu i u toj kesi stvari, verovatno njene, koje su bile krvave - opisuje Marjanović.

Heroji Dušan, Vesna i Nataša

Heroji koji su pronašli i spasli bebu su pripadnici medicinskog osoblja Hitne pomoći u Obrenovcu. To su vozač saniteta Dušan Marjanović, doktorka Vesna Radojčić i Nataša Radosavljević.

SVI ISTRČALI

Kako dalje priča, u jednom momentu je čuo bebin plač, a nakon pretrage drugog kontejnera, u jednoj kesi je pronašao bebu.

 

 

 

- Kada sam video da je kesa spolja krvava, shvatio sam da je beba sigurno u toj kesi. Sagnuo sam se u kontejner i rukom probušio kesu da bi beba došla do kiseonika. Tada su svi istrčali iz zgrade. Policajka mi je pomogla da izvadimo bebu, lekari koji su bili tu brzo su reagovali.

Nakon toga beba je odvezena kolima Hitne pomoći i primljena u Institut za neonatologiju, a kako saznajemo, dobro je i nije povređena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sofronije

25.12.2020 16:41

Čedo maleno, zar je tako moralo da započne život. Babu u kontejner!