Komšije ne mogu da veruju šta se sinoć dogodilo: O porodilji čija je beba BAČENA U KONTEJNER nemaju lepe reči

Autor: novosti.rs, republika.rs

Hronika

24.12.2020

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije i kolege porodice u kojoj se sinoć porodila M. P. (23), nakon čega je pronađena njena beba u kontejneru, u šoku su zbog svega što se dogodilo.

RepublikaFoto: Tanjug/STR
Foto: Ilustracija

Komšije kažu da Miljine roditelje, kao i njenu sestru znaju odavno i da sa njima nikada ranije nije bilo problema, pišu "Novosti".

- R. je radio svojevremeno u obrenovačkom vodovodu, u penziji je i teško bolestan. B. radi u jednom domu za stare, u kojem je donedavno, do udaje, radila i njihova druga ćerka. Svi su fini i radni, osim M. P. koja je uvek iskakala iz porodice i pravila probleme - priča za "Novosti" jedna od komšinica iz obrenovačkog naselja Rojkovac.

M. P., kako navode beogradski mediji, bila je u vanbračnoj zajednici sa čovekom sa kojim je živela u Valjevu i sa njim je dobila sina. Međutim razišli su se i ona se sa detetom vratila da živi kod roditelja. U međuvremenu je ponovo ostala trudna, za sada nije poznato sa kim, i juče je u roditeljskom stanu rodila devojčicu.

Policija sumnja da je nakon porođaja njena majka dete bacila u obližnji kontejner i ona je danas uhapšena i osumnjičena za krivično delo pokušaj ubistva.

Beba je pronađena živa u kontejneru u kesi za smeće.... Nakon što je pronađena odneta je u bolnicu gde se i sada nalazi.

Kako navode "Novosti", majka novorođenčeta optužila je svoju majku da je bacila dete, dok žena kaže da je do kontejnera bebu odnela upravo M.P.

Istraga je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading