(VIDEO) KAO U AKCIONOM FILMU! Pogledajte kako su pali LAŽNI POLICAJCI, nisu znali šta ih je snašlo!

Autor:

Hronika

24.12.2020

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolijali razbojnici!

Foto: Republika

Četiri osobe su uhapšene u Beogradu zbog razbojništva koje se dogodilo 12. decembra ove godine u stanu na Zvezdari, čime su pripadnici MUP rasvetlili slučaj filmskog razbojništva.

Oni su lišili slobode četiri osobe - D. R. (44), T. P. (29), A. M. (45) i R. J. (40), a snimak policijske akcije možete pogledati u nastavku:

 

 

 

Podsećamo, dvojica izvšilaca su maskirani, sa pištoljima i lažnim policijskim značkama ušli u stan oštećenog na Zvezdari gde su njega i sestru vezali, tukli, a zatim nakon premetačine uzeli 100.000 evra, vredan sat i pobegli.

Njih dvojica označeni su kao izvršioci, dok su dve osobe privedene jer se sumnja da su učestvovali u pomaganju i pripremanju.

 

 

 

Na meti lažnih policajaca našao se građevinski investitor Saša P. a četvorka je navodno znala da je tod dana iz banke podigao 100.000 evra.

Upali su u stan i pokazali falsifikovane značke Ministarstva unutrašnjih poslova, vezali njega i sestru i mučili sve dok nisu otkrili gde drže novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading