GLUMAC NIJE DOŠAO U PALATU PRAVDE: Bane Vidaković izbegao suđenje, OVO mu je izgovor!

Autor:

Hronika

24.12.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Branko Bane Vidakovic kojem je danas trebalo da se sudi za drogu pred Višim sudom u Beogradu, nije se pojavio u Palati pravde.

RepublikaFoto: A. Nalbantjan
Bane Vidaković

Njegov izostanak pred većem sudije Natase Albijanić opravdao je njegov pravni zastupnik Zoran Živanović. 

- Vidaković je pre dva dana imao sumnjiv kontakt i javio mi je da je u samoizolaciji, kao i da će da se testirati na prisustvo vladajućeg virusa - rekao je advokat Živanović za Srpski telegraf.

Na sudu se veću obratio drugi advokat glumca Bulatović Momčilo koji je rekao da mu je Bane napisao sms poruku da je dva dana imao temperaturu i da je zakazao testiranje na koronu na insitutu Torlak.

- Samo molimo boga da nije kovid - rekao je Bulatović. Postupajući sudija je naložila da u roku od sedam dana odbrana glumca dostavi njegovu medicinsku dokumentaciju, kao opravdanje za njegov nedolazak na sud.

Kako saznajemo, glumac je na ovaj način izbegao susret sa dilerom, Ilijom Markovićem jer ga je na prvom pretresu diler optužio da mu je nudio 5.000 evra ukoliko preuzme krivicu.

 

 

 

Istovremeno, glumac i dalje nastoji da postigne sporazum o priznanju krivice, koji je na prethodnom ročištu sud odbio i ponovo zakazao zajedničko suđenje dvojici optuženih.

Podsetimo, Markovića i Vidakovića su uhapsili letos na Vračaru ispred kuće u kojoj glumac stanuje privatno, a gde je oduzeto ukupno 30 grama heroina i dve vage za precizno merenje. 

Vidaković je uhapšen tom prilikom i na saslušanju je tvrdio da je droga koju je posedovao bila za njegovu ličnu upotrebu, a za to delo je i optužen. 

RepublikaFoto: printscreen/Google Earth
Palata pravde

Muzičaru Iliji Markoviću je određen pritvor u kojem se i dalje nalazi, a optužen je za trgovinu drogom. 
Iako je sudija Nataša Albijanić htela da se suđenje Markoviću održi jer su postupci razdvojeni, nije došlo do toga jer je novopostavljeni advokat Markovića, Aleksandra Stojanović od suda zatražila odlaganje glavnog pretresa. 

Stojanovićeva je navela da zbog bolesti nije stigla da se upozna sa predmetom, kao ni da poseti optuženog u pritvoru. 

Sudija je novi pretres zakazala za sredinu januara objedinivši postupak protiv glumca i njegovog dilera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading